Запостављена МЗ Дворови

Недопустиво је за МЗ Дворови буду на маргинама привредног и друштвеног живота града, а постојеће стање указује управо на то.

Успјешна Српска 30.09.2018 | 12:03
Запостављена МЗ Дворови
„Гласали су за километар асфалта, за сијалицу, за камион шљунка и 50 КМ, то их ипак није задржало у овој земљи, а са собом су повели и своје породице. Ми јесмо за то да нам све улице и градске и сеоске буду асфалтиране, да имамо расвјету, воду и да мјеста гдје живимо буду лијепа, али то треба радити контирнуирано и обавезно у склопу редовних активности, а не само пред изборе. Треба отварати нова радна мјеаста и створити људима амбијент за живот“, поручила је др Стојанка Николић, кандидат за посланика у НС Републике Српске.

Бања Дворови је умјесто најпрофитабилнијег привредног, туристичког и здравственог колектива постала највећи проблем државе рекао је др Златко Максимовић, предсједник Покрета успјешна Српска:

„Велики проблем је што је Бању Дворове упропастила најприје локална власт, као и сви остали који нису били коректни према овом привредном гиганту.У наредном периоду , са стручним људима залагаћемо се да Бања Дворови буде понос Дворова, Семберије и Републике Српске“.



ПОКРЕТ УСПЈЕШНА СРПСКА – др Златко Максимовић