Завршна конвенција Покрета “Успјешна Српска”

У сали бијељинског Центра за културу данас је одржана завршна конвенција Покрета “Успјешна Српска”, Изборна јединица 6.

Успјешна Српска 30.09.2018 | 14:43
Завршна конвенција Покрета “Успјешна Српска”
“Препуна сала показала је и данас да је народ уз нас и да вјерује у наше идеје. Успјеће Српска уз нове људе и нову политику”, поручио је лидер Покрета др Златко Максимовић

“Ми што се залажемо за стручну владу, са којом ћемо смањити незапосленост у Републици Српској, бринути се о пољопривредницима, као и о осталим сегментима нашег друштва, показује да смо на правом путу и да имамо огромну подршку народа, што доказује и ова завршна, побједничка конвенција у Изборној јединици 6”, истакао је др Максимовић.

 “Покрет “Успјешна Српска” сваким даном постаје све препознатљивији у јавности, а ми се боримо за све вриједности модерног друштва и на томе се заснива наш програм”, рекао је Миленко Пађен, носилац листе Покрета “Успјешна Српска” за НС Републике Српске, ИЈ3.

“Прво ћемо се залагати за животни стандард обичног човјека, за којег сматрамо да је тренутно најслабија карика, као и за социјалну политику. Стручна Влада и стручни људи који су спремни да ставе опште интересе изнад својих личних, односно људи који имају толико скрупула да сутра могу радити за бољитак Републике Српске, у нашем су фокусу”, истакао је Пађен.

“Сигуран сам да ће Покрет “Успјешна Српска” након избора бити језичак на ваги и да ће странка окупљати посланике који ће се борити за стручну владу и бољи живот Бијељине и Републике Српске”, поручио је Максимовић.

(БН ТВ)