Zapostavljena MZ Dvorovi

Nedopustivo je za MZ Dvorovi budu na marginama privrednog i društvenog života grada, a postojeće stanje ukazuje upravo na to.

Uspješna Srpska 30.09.2018 | 12:03
Zapostavljena MZ Dvorovi
„Glasali su za kilometar asfalta, za sijalicu, za kamion šljunka i 50 KM, to ih ipak nije zadržalo u ovoj zemlji, a sa sobom su poveli i svoje porodice. Mi jesmo za to da nam sve ulice i gradske i seoske budu asfaltirane, da imamo rasvjetu, vodu i da mjesta gdje živimo budu lijepa, ali to treba raditi kontirnuirano i obavezno u sklopu redovnih aktivnosti, a ne samo pred izbore. Treba otvarati nova radna mjeasta i stvoriti ljudima ambijent za život“, poručila je dr Stojanka Nikolić, kandidat za poslanika u NS Republike Srpske.

Banja Dvorovi je umjesto najprofitabilnijeg privrednog, turističkog i zdravstvenog kolektiva postala najveći problem države rekao je dr Zlatko Maksimović, predsjednik Pokreta uspješna Srpska:

„Veliki problem je što je Banju Dvorove upropastila najprije lokalna vlast, kao i svi ostali koji nisu bili korektni prema ovom privrednom gigantu.U narednom periodu , sa stručnim ljudima zalagaćemo se da Banja Dvorovi bude ponos Dvorova, Semberije i Republike Srpske“.



POKRET USPJEŠNA SRPSKA – dr Zlatko Maksimović