Успјешна жена - успјешно друштво

„Жена се у данашњем друштву сусреће са бројним изазовима – и на професионалном и на приватном плану. Покрет Успјешна Српска добро зна да без успјешне жене нема успјешне и јаке породице, а самим тим и јаког и успјешног друштва“, поручио је лидер Покрета и носилац листе за Изборну јединицу 6, проф. др Златко Максимовић.

Успјешна Српска 16.09.2018 | 10:25
Успјешна жена - успјешно друштво
Наиме, чланице Актива жена Покрета Успјешна Српска данас су организовале излет у манастире Ловница и Папараћа. Према ријечима предсједнице Актива жена и кандидаткиње за НС РС, др Стојанке Николић, жељеле су да представе наше природне љепоте и манастире, али и укажу женама да некад треба направити предах.



„Покрет Успјешна Српска пружа велику подршку женама. Залажемо се за бољи положај жена у друштву, повећање материнског додатка, за олакшице мајкама са више дјеце, али и за бољи положај трудница“, рекла је др Николић. Жене Успјешне Српске организују низ хуманитарних акција и активности. Без здравог темеља није могуће градити здраву и бољу будућност, а жена јесте темељ и стуб породице, поручују из Успјешне Српске.

(ПУС)

Коментари / 0

Оставите коментар