Uspješna žena - uspješno društvo

„Žena se u današnjem društvu susreće sa brojnim izazovima – i na profesionalnom i na privatnom planu. Pokret Uspješna Srpska dobro zna da bez uspješne žene nema uspješne i jake porodice, a samim tim i jakog i uspješnog društva“, poručio je lider Pokreta i nosilac liste za Izbornu jedinicu 6, prof. dr Zlatko Maksimović.

Uspješna Srpska 16.09.2018 | 10:25
Uspješna žena - uspješno društvo
Naime, članice Aktiva žena Pokreta Uspješna Srpska danas su organizovale izlet u manastire Lovnica i Paparaća. Prema riječima predsjednice Aktiva žena i kandidatkinje za NS RS, dr Stojanke Nikolić, željele su da predstave naše prirodne ljepote i manastire, ali i ukažu ženama da nekad treba napraviti predah.



„Pokret Uspješna Srpska pruža veliku podršku ženama. Zalažemo se za bolji položaj žena u društvu, povećanje materinskog dodatka, za olakšice majkama sa više djece, ali i za bolji položaj trudnica“, rekla je dr Nikolić. Žene Uspješne Srpske organizuju niz humanitarnih akcija i aktivnosti. Bez zdravog temelja nije moguće graditi zdravu i bolju budućnost, a žena jeste temelj i stub porodice, poručuju iz Uspješne Srpske.

(PUS)

Komentari / 0

Ostavite komentar