Шековићи спремни за Драгана Галића

Шековићи су вечерас у Дому културе јасно поручили - Драган Галић и ПДП у недјељу увече славе побједу!

Партија Демократског Прогреса 30.09.2016 | 22:47
Шековићи спремни за Драгана Галића
Шековићи ће у наредне четири године, са Галићем на челу, показати да знају да направе развијену општину, а помоћ му је обећало комплетно руководство ПДП-а, које је дошло вечерас да га подржи.

На завршној трибини у Шековићима, кандидат за начелника ове општине Драган Галић представио је своје приоритете након што 2.октобра буде изабран за начелника. Основни Галићев приоритет је запошљавање, да свака породица за почетак има бар једног запосленог члана. Такође, потребно је увести рад и ред у Општину, да се укине пракса одласка са радног мјеста прије завршетка радног времена.

„Стратегије и програме развоја нећемо радити само у току изборних година, као што други раде да би ушићарили понеки глас. Радује ме јединство унутар Савеза за промјене и знам да ћемо заједно повести Шековиће на прави пут. У недјељу сигурно побјеђујемо! “, рекао је Галић.

Предсједник ОО СДС Шековићи Снежан Сокић сигуран је у побједу Драгана Галића.

„ Људи из ПДП у Шековићима и руководство ове партије мени нису само колеге, него пријатељи. А пријатељи су увијек ту једни за друге“, рекао је Сокић.
Мирослав Брчкало, генерални секретар ПДП-а каже да је коалиција на власти опустошила Српску.



„Зато сам срећан што ће Галић бити начелник. Он је вриједан човјек и знам да искрено воли Шековиће“, изјавио је Брчкало.

Игор Црнадак, министар иностраних послова БиХ и потпредсједник ПДП-а се нашалио и изазвао овације.

„Пошто Додик кад се врати из Русије прича по Српској да их је Путин поздравио, а никад Путина нисмо чули, и ја вама тврдим да ме, кад сам кренуо из Њујорка, Бан Ки Мун ме повукао за руку и рекао: Чујем да идес у Шековиће, поздрави их и реци Галићу да побиједи! Гласате и за ову листу вриједних и честитих људи.“, рекао је Црнадак и додао да ће новом руководству Шековића помоћи при довођењу страних инвеститора.

Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а рекао је да у Шековићима сигурно побјеђујемо и да је зато завршна трибина остављена за посљедње вече, јер ће то бити најслађа побједа.

„Увјерени смо да ћете, због младих и будућности, бирати Галића и ПДП. Бирамо ове године између мафије и нормалног живота. Хоћемо нормалну државу, нормалну Републику Српску!“, закључио је Бореновић.

Младен Иванић, српски члан предсједништва БиХ и почасни предсједник ПДП-а рекао је да је Драган Галић вриједан и упоран човјек који шта зацрта, то и уради.

„Зацртао је развој и то ћете и добити“, поручио је Иванић.

ПДП

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Раденко

30.09.2016 20:53

Ови пдп-овци су цудо,најорганизованији раде до краја Браво ПДП

ОДГОВОРИТЕ
Name

павловиц

02.10.2016 23:21

који РАДЕНКО

Name

Зворник

30.09.2016 20:54

Галиц је добар човјек а има подршку Бореновица и нове екипе ПДП-а,долазе коначно боља времена...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

01.10.2016 04:25

никад неце добити сеиковце јер им ја познајем матрицу зао ми је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хуј

01.10.2016 04:42

Све вам ја дзабе Додик је спремио милионе за куповину гласова...док се не изаде на цесте и силом обори власт неце отици...стварно су смијесни. То птице на грани знају...

ОДГОВОРИТЕ