Требиње: Стварати боље услове за младе у Ластви

Кандидат за градоначелника Требиња Савеза за промјене Славко Вучуревић, на Трибини ове коалиције у Мјесној заједници Ластва, рекао је да је тај крај један од најперспективнијих када је у питању пољопривреда, да ће градска администрација учинити све да млади остану у Ластви и да ће спријечити затварање подручне основне школе.

Партија Демократског Прогреса 30.09.2016 | 19:01
Требиње: Стварати боље услове за младе у Ластви
“Ластва и Ластвани, жупа требињска. Прелијеп крај, прелијеп народ. У договору са становницима ми смо у озбиљним намјерама да кроз подстицање пољопривредне производње помогнемо народу који има изванредне услове за ту врсту производње. Она села која су насељена више према Бијелој гори, да видимо да ли неко има жеље и воље да се бави озбиљним сточарством.

Овај центар треба да добије нови Дом културе, помоћи ћемо градњу цркве, односно све оно што буде интерес ових грађана, а прије свега запошљавање; да стварамо предуслове да се млади удају и жене, да имамо више дјеце и наравно да сачувамо ову школу и направимо све оно што је потребно за младе нараштаје и становнике овог мјеста. Иза тих и таквих пројеката градска управа ће увијек да стоји”, рекао је Вучуревић.

Вучуревић је посебно подвукао да је град Требиње у претходне четири године испунио све оно што су становници тог краја тражили, од асфалтирања путева, до увуђења јавне расвјете у околна села.

Коментари / 0

Оставите коментар