Šekovići spremni za Dragana Galića

Šekovići su večeras u Domu kulture jasno poručili - Dragan Galić i PDP u nedjelju uveče slave pobjedu!

Partija Demokratskog Progresa 30.09.2016 | 22:47
Šekovići spremni za Dragana Galića
Šekovići će u naredne četiri godine, sa Galićem na čelu, pokazati da znaju da naprave razvijenu opštinu, a pomoć mu je obećalo kompletno rukovodstvo PDP-a, koje je došlo večeras da ga podrži.

Na završnoj tribini u Šekovićima, kandidat za načelnika ove opštine Dragan Galić predstavio je svoje prioritete nakon što 2.oktobra bude izabran za načelnika. Osnovni Galićev prioritet je zapošljavanje, da svaka porodica za početak ima bar jednog zaposlenog člana. Takođe, potrebno je uvesti rad i red u Opštinu, da se ukine praksa odlaska sa radnog mjesta prije završetka radnog vremena.

„Strategije i programe razvoja nećemo raditi samo u toku izbornih godina, kao što drugi rade da bi ušićarili poneki glas. Raduje me jedinstvo unutar Saveza za promjene i znam da ćemo zajedno povesti Šekoviće na pravi put. U nedjelju sigurno pobjeđujemo! “, rekao je Galić.

Predsjednik OO SDS Šekovići Snežan Sokić siguran je u pobjedu Dragana Galića.

„ Ljudi iz PDP u Šekovićima i rukovodstvo ove partije meni nisu samo kolege, nego prijatelji. A prijatelji su uvijek tu jedni za druge“, rekao je Sokić.
Miroslav Brčkalo, generalni sekretar PDP-a kaže da je koalicija na vlasti opustošila Srpsku.



„Zato sam srećan što će Galić biti načelnik. On je vrijedan čovjek i znam da iskreno voli Šekoviće“, izjavio je Brčkalo.

Igor Crnadak, ministar inostranih poslova BiH i potpredsjednik PDP-a se našalio i izazvao ovacije.

„Pošto Dodik kad se vrati iz Rusije priča po Srpskoj da ih je Putin pozdravio, a nikad Putina nismo čuli, i ja vama tvrdim da me, kad sam krenuo iz Njujorka, Ban Ki Mun me povukao za ruku i rekao: Čujem da ides u Šekoviće, pozdravi ih i reci Galiću da pobijedi! Glasate i za ovu listu vrijednih i čestitih ljudi.“, rekao je Crnadak i dodao da će novom rukovodstvu Šekovića pomoći pri dovođenju stranih investitora.

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a rekao je da u Šekovićima sigurno pobjeđujemo i da je zato završna tribina ostavljena za posljednje veče, jer će to biti najslađa pobjeda.

„Uvjereni smo da ćete, zbog mladih i budućnosti, birati Galića i PDP. Biramo ove godine između mafije i normalnog života. Hoćemo normalnu državu, normalnu Republiku Srpsku!“, zaključio je Borenović.

Mladen Ivanić, srpski član predsjedništva BiH i počasni predsjednik PDP-a rekao je da je Dragan Galić vrijedan i uporan čovjek koji šta zacrta, to i uradi.

„Zacrtao je razvoj i to ćete i dobiti“, poručio je Ivanić.

PDP

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Radenko

30.09.2016 20:53

Ovi pdp-ovci su cudo,najorganizovaniji rade do kraja Bravo PDP

ODGOVORITE
Name

pavlovic

02.10.2016 23:21

koji RADENKO

Name

Zvornik

30.09.2016 20:54

Galic je dobar čovjek a ima podršku Borenovica i nove ekipe PDP-a,dolaze konačno bolja vremena...

ODGOVORITE
Name

dzoo

01.10.2016 04:25

nikad nece dobiti seikovce jer im ja poznajem matricu zao mi je

ODGOVORITE
Name

Huj

01.10.2016 04:42

Sve vam ja dzabe Dodik je spremio milione za kupovinu glasova...dok se ne izade na ceste i silom obori vlast nece otici...stvarno su smijesni. To ptice na grani znaju...

ODGOVORITE