Кнежево: Хоћемо промјене

У Кнежеву је одржана трибина Партије демократског прогреса. Представљени су кандидати за одборнике ПДП на предстојећим изборима и заједнички кандидат Савеза за промјене за начелника општине Кнежево Милан Комљеновић.

Партија Демократског Прогреса 30.09.2016 | 14:31
Кнежево: Хоћемо промјене
Трибини је присуствовао и предсједник ПДП Бранислав Бореновић.

Окупљенима су се обратили потпредсједници ОО ПДП Кнежево, Радољуб Марјановић и Бобан Сашић. Они су позвали чланове и симпатизере партије да изађу на изборе у што већем броју. Поручили су присутнима да уколико желе боље себи и Кнежеву дају пуну подршку листи ПДП, као и кандидату Савеза за промјене за начелника Кнежева Милану Комљеновићу.

Кандидат СзП за начелника Кнежева Милан Комљеновић захвалио се ПДП на подршци и истакао да само сви заједно могу учинити Кнежево бољим.

“Уколико неко мисли да му је добро и да не заслужује више у Кнежеву, нека и даље гласа за оне друге. Вјерујем и знам да се велика већина грађана налази у тешком стању и зато ако желите боље себи и својим потомцима, онда је једини могући избор Савез за промјене.

Оно што можемо свакако учинити је дјелимична индустријализација Кнежева и то је прва ствар коју ћемо урадити, након што смањимо и отклонимо све политичке тензије и превирања у нашој општини. Ви подршку ПДП и Савезу за промјене у недељу а ми вама наредне 4 године”, истакао је Комљеновић на данашњем скупу.

Предсједник ПДП Бранислав Бореновић рекао је да не сумња у побједу Савеза за промјене на предстојећим изборима у цијелој Републици Српској.

“Ево синоћ смо били у Требињу на једном величанственом скупу. Као што не сумњамо тамо у побједу Славка Вучуревића, и као што не сумњамо у побједу Драгана Чавића у Бањалуци, тако не сумњамо ни у побједу господина Комљеновића у Кнежеву. Кнежево се налази у изузетно тешком стању, али погледајте само општине у којима је Савез за промјене на власти.

Погледајте само Котор Варош, Теслић, Бијељину, то су општине и градови на које се Кнежево треба угледати и само једном здравом политиком и привлачењем инвеститора може се учинити доста тога на развоју. Зато очекујем да Кнежево коначно крене правим путем. Сви ви овде присутни чланови и симпатизери ПДП, у 100 постотном броју подржите Милана Комљеновића и ову листу ПДП за одборнике. То је једини излаз за Кнежево.”, истакао је Бореновић, између осталог, на скупу у Кнежеву.

ПДП

Коментари / 0

Оставите коментар