Требиње: Горица за потврду побједе Савеза за промјене

Требињски Савез за промјене у изборну кампању кренуо је из насеља Горица, у којем је на новоизграђеном игралишту одржана и завршна трибина.

Партија Демократског Прогреса 30.09.2016 | 21:33
Требиње: Горица за потврду побједе Савеза за промјене
“Горица уопште, то је јуначки, раднички крај. Да напоменем чињеницу, из тог насеља је у протеклом отаџбинском рату 12 момака дало свој живот за град Требиње и Српску. Ми смо покушали да се одужимо, оно што смо обећали и након 56 година ово је насеље добило ово спортско игралиште које ће се ширити и уређивати. Асфалтирали смо неколико улица, јавну расвјету урадили, наставићемо да рјешавамо питања инфраструктуре, а прије свега обећавам овим радничким породицам да ће међу 1.600 оних који ће ускоро добити посао они бити приритет”, рекао је Славко Вучуревић, кандидат СзП за градоначелника Требиња.

Предстваници Савеза за промјене убјеђену су послије свих ових трибина да ће грађани подржати ову коалицију.

“У Горици смо почели, овдје званично завршавамо предизборну кампању. Мени је посебно драго да је наша енергије ишла узлазном линијом, ово вечера слути на побједу у недјељу, побједу очекујемо и не видим шта би нам могло помутити славље”, навео је Видомир Бегенишић, носилац листе СДС-а Требиње.

“Дошли смо до краја кампање, овдје у МЗ Горица и видте Горица је показала да вјерује овом тиму који води овај град и ја се надама да ће тако и да остане. Позивам све бираче да изађу на изборе И да укаже повјерење јер народ је непогријешив – “локлано је примарно”, нагласио је Момчило Бодирога, носилац листе Покрета за Требиње.

Прије трибине у Горици симпатизери и чланови Савеза за премјене предвођени Славком Вучуревећиме прошли су главном требињском улицом.

Коментари / 0

Оставите коментар