Шамац: Велики повратак ПДП-а

ПДП Шамац одржао је централни предизборни скуп у кино-сали Шамац. На скупу је представљена кандидатска листа ПДП за одборнике у Скупштини општине Шамац и Изборни програм.

Партија Демократског Прогреса 30.09.2016 | 14:40
Шамац: Велики повратак ПДП-а
Пред око 100 присутних у име одборничке листе ПДП обратили су се проф Младен Радовић, носилац листе ПДП и предсједник Општинског одбора ПДП Шамац мр Илија Николић, Митар Митровић, дипл. правник, члан Главног одбора ПДП Душан Петровић и Јово Секулић.

На предизборном скупу учествовао је и Милан Ђукић, делегат ПДП у Вијећу народа Народне Скупштине Републике Српске, који је најавио велики повратак ПДП на политичку сцену Шамца и изразио увјерење да ће Савез за промјене однијети побједу на подручју општине Шамац на Локалним изборима 2. октобра са стабилном скупштинском већином и новим начелником општине Ђорђем Милићевићем.

Заједнички кандидат Савеза за промјене за новог начелника општине Шамац Ђорђе Милићевић изразио је задовољство подршком ПДП његовој кандидатури уз увјерење да након 2. октобра Шамац очекује велике промјене у политичком и економском животу. Представио је основе Изборног програма Савеза за промјене општине Шамац.

Наглашено је да Савез за промјене има јединствен Изборни програм са прецизно утврђеним мјерама које имају за циљ побољшање укупног стања живота и рада грађана општине Шамац.

ПДП Шамац придржава се чврсто својих начела у политичком животу чија је окосница уздржавање од било каквих вријеђања политичких противника, по чему је ПДП постао препознатљив у Шамцу.

У завршном дијелу предизборног скупа представљени су кандидати ПДП за одборнике у Скупштини општине Шамац.

ПДП

Коментари / 0

Оставите коментар