Trebinje: Gorica za potvrdu pobjede Saveza za promjene

Trebinjski Savez za promjene u izbornu kampanju krenuo je iz naselja Gorica, u kojem je na novoizgrađenom igralištu održana i završna tribina.

Partija Demokratskog Progresa 30.09.2016 | 21:33
Trebinje: Gorica za potvrdu pobjede Saveza za promjene
“Gorica uopšte, to je junački, radnički kraj. Da napomenem činjenicu, iz tog naselja je u proteklom otadžbinskom ratu 12 momaka dalo svoj život za grad Trebinje i Srpsku. Mi smo pokušali da se odužimo, ono što smo obećali i nakon 56 godina ovo je naselje dobilo ovo sportsko igralište koje će se širiti i uređivati. Asfaltirali smo nekoliko ulica, javnu rasvjetu uradili, nastavićemo da rješavamo pitanja infrastrukture, a prije svega obećavam ovim radničkim porodicam da će među 1.600 onih koji će uskoro dobiti posao oni biti priritet”, rekao je Slavko Vučurević, kandidat SzP za gradonačelnika Trebinja.

Predstvanici Saveza za promjene ubjeđenu su poslije svih ovih tribina da će građani podržati ovu koaliciju.

“U Gorici smo počeli, ovdje zvanično završavamo predizbornu kampanju. Meni je posebno drago da je naša energije išla uzlaznom linijom, ovo večera sluti na pobjedu u nedjelju, pobjedu očekujemo i ne vidim šta bi nam moglo pomutiti slavlje”, naveo je Vidomir Begenišić, nosilac liste SDS-a Trebinje.

“Došli smo do kraja kampanje, ovdje u MZ Gorica i vidte Gorica je pokazala da vjeruje ovom timu koji vodi ovaj grad i ja se nadama da će tako i da ostane. Pozivam sve birače da izađu na izbore I da ukaže povjerenje jer narod je nepogriješiv – “loklano je primarno”, naglasio je Momčilo Bodiroga, nosilac liste Pokreta za Trebinje.

Prije tribine u Gorici simpatizeri i članovi Saveza za premjene predvođeni Slavkom Vučurevećime prošli su glavnom trebinjskom ulicom.

Komentari / 0

Ostavite komentar