Trebinje: Stvarati bolje uslove za mlade u Lastvi

Kandidat za gradonačelnika Trebinja Saveza za promjene Slavko Vučurević, na Tribini ove koalicije u Mjesnoj zajednici Lastva, rekao je da je taj kraj jedan od najperspektivnijih kada je u pitanju poljoprivreda, da će gradska administracija učiniti sve da mladi ostanu u Lastvi i da će spriječiti zatvaranje područne osnovne škole.

Partija Demokratskog Progresa 30.09.2016 | 19:01
Trebinje: Stvarati bolje uslove za mlade u Lastvi
“Lastva i Lastvani, župa trebinjska. Prelijep kraj, prelijep narod. U dogovoru sa stanovnicima mi smo u ozbiljnim namjerama da kroz podsticanje poljoprivredne proizvodnje pomognemo narodu koji ima izvanredne uslove za tu vrstu proizvodnje. Ona sela koja su naseljena više prema Bijeloj gori, da vidimo da li neko ima želje i volje da se bavi ozbiljnim stočarstvom.

Ovaj centar treba da dobije novi Dom kulture, pomoći ćemo gradnju crkve, odnosno sve ono što bude interes ovih građana, a prije svega zapošljavanje; da stvaramo preduslove da se mladi udaju i žene, da imamo više djece i naravno da sačuvamo ovu školu i napravimo sve ono što je potrebno za mlade naraštaje i stanovnike ovog mjesta. Iza tih i takvih projekata gradska uprava će uvijek da stoji”, rekao je Vučurević.

Vučurević je posebno podvukao da je grad Trebinje u prethodne četiri godine ispunio sve ono što su stanovnici tog kraja tražili, od asfaltiranja puteva, do uvuđenja javne rasvjete u okolna sela.

Komentari / 0

Ostavite komentar