Šamac: Veliki povratak PDP-a

PDP Šamac održao je centralni predizborni skup u kino-sali Šamac. Na skupu je predstavljena kandidatska lista PDP za odbornike u Skupštini opštine Šamac i Izborni program.

Partija Demokratskog Progresa 30.09.2016 | 14:40
Šamac: Veliki povratak PDP-a
Pred oko 100 prisutnih u ime odborničke liste PDP obratili su se prof Mladen Radović, nosilac liste PDP i predsjednik Opštinskog odbora PDP Šamac mr Ilija Nikolić, Mitar Mitrović, dipl. pravnik, član Glavnog odbora PDP Dušan Petrović i Jovo Sekulić.

Na predizbornom skupu učestvovao je i Milan Đukić, delegat PDP u Vijeću naroda Narodne Skupštine Republike Srpske, koji je najavio veliki povratak PDP na političku scenu Šamca i izrazio uvjerenje da će Savez za promjene odnijeti pobjedu na području opštine Šamac na Lokalnim izborima 2. oktobra sa stabilnom skupštinskom većinom i novim načelnikom opštine Đorđem Milićevićem.

Zajednički kandidat Saveza za promjene za novog načelnika opštine Šamac Đorđe Milićević izrazio je zadovoljstvo podrškom PDP njegovoj kandidaturi uz uvjerenje da nakon 2. oktobra Šamac očekuje velike promjene u političkom i ekonomskom životu. Predstavio je osnove Izbornog programa Saveza za promjene opštine Šamac.

Naglašeno je da Savez za promjene ima jedinstven Izborni program sa precizno utvrđenim mjerama koje imaju za cilj poboljšanje ukupnog stanja života i rada građana opštine Šamac.

PDP Šamac pridržava se čvrsto svojih načela u političkom životu čija je okosnica uzdržavanje od bilo kakvih vrijeđanja političkih protivnika, po čemu je PDP postao prepoznatljiv u Šamcu.

U završnom dijelu predizbornog skupa predstavljeni su kandidati PDP za odbornike u Skupštini opštine Šamac.

PDP

Komentari / 0

Ostavite komentar