Kneževo: Hoćemo promjene

U Kneževu je održana tribina Partije demokratskog progresa. Predstavljeni su kandidati za odbornike PDP na predstojećim izborima i zajednički kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Kneževo Milan Komljenović.

Partija Demokratskog Progresa 30.09.2016 | 14:31
Kneževo: Hoćemo promjene
Tribini je prisustvovao i predsjednik PDP Branislav Borenović.

Okupljenima su se obratili potpredsjednici OO PDP Kneževo, Radoljub Marjanović i Boban Sašić. Oni su pozvali članove i simpatizere partije da izađu na izbore u što većem broju. Poručili su prisutnima da ukoliko žele bolje sebi i Kneževu daju punu podršku listi PDP, kao i kandidatu Saveza za promjene za načelnika Kneževa Milanu Komljenoviću.

Kandidat SzP za načelnika Kneževa Milan Komljenović zahvalio se PDP na podršci i istakao da samo svi zajedno mogu učiniti Kneževo boljim.

“Ukoliko neko misli da mu je dobro i da ne zaslužuje više u Kneževu, neka i dalje glasa za one druge. Vjerujem i znam da se velika većina građana nalazi u teškom stanju i zato ako želite bolje sebi i svojim potomcima, onda je jedini mogući izbor Savez za promjene.

Ono što možemo svakako učiniti je djelimična industrijalizacija Kneževa i to je prva stvar koju ćemo uraditi, nakon što smanjimo i otklonimo sve političke tenzije i previranja u našoj opštini. Vi podršku PDP i Savezu za promjene u nedelju a mi vama naredne 4 godine”, istakao je Komljenović na današnjem skupu.

Predsjednik PDP Branislav Borenović rekao je da ne sumnja u pobjedu Saveza za promjene na predstojećim izborima u cijeloj Republici Srpskoj.

“Evo sinoć smo bili u Trebinju na jednom veličanstvenom skupu. Kao što ne sumnjamo tamo u pobjedu Slavka Vučurevića, i kao što ne sumnjamo u pobjedu Dragana Čavića u Banjaluci, tako ne sumnjamo ni u pobjedu gospodina Komljenovića u Kneževu. Kneževo se nalazi u izuzetno teškom stanju, ali pogledajte samo opštine u kojima je Savez za promjene na vlasti.

Pogledajte samo Kotor Varoš, Teslić, Bijeljinu, to su opštine i gradovi na koje se Kneževo treba ugledati i samo jednom zdravom politikom i privlačenjem investitora može se učiniti dosta toga na razvoju. Zato očekujem da Kneževo konačno krene pravim putem. Svi vi ovde prisutni članovi i simpatizeri PDP, u 100 postotnom broju podržite Milana Komljenovića i ovu listu PDP za odbornike. To je jedini izlaz za Kneževo.”, istakao je Borenović, između ostalog, na skupu u Kneževu.

PDP

Komentari / 0

Ostavite komentar