Бијељина: Предизборна манипулација СДС-а

Да, осим дјелимичног асфалтирања улица, које реализују на терет градског буџета и то народним парама, и привидних грађевинских радова, бијељински СДС нема шта понудити гласачима у Семебрији, поново потврђује бесмислен и трагикомичан потез руководства ове странке у насељу Нова Јања.

Успјешна Српска 28.09.2016 | 11:32
Бијељина: Предизборна манипулација СДС-а
Наиме, у последњој седмици изборне кампање у Новој Јањи су се појавили гредери и багери окићени постерима СДС и тренутног градоначелника и који су наводно кренула са уређивањем улица у насељу.



Овакви очајнкички предизборни трикови којима се покушава добити који јефтин поен јасно гворе о безидејности и назадности политике бијељнског СДС. То је политика која нема шта да понуди осим површних трикова, обмана и манипулација.



Не желимо да вјерујемо да је ово активност Градске управе, јер би то значило директно кршење Изборног закона од стране тренутног градоначелника и за собом повукло одређене кривичне посљедице. Али, ако се развојни пројекти за унапређење села у Семберији своде на петодневни рад багера и гредера и дјелимично афалтирање улица у сваком другом селу, то јасно показује да су људи који воде овај град изгубили сваки компас у којем правцу треба водити наш град, и шта треба урадити да се унаприједи живот људи у Бијељни.



Зато апелујемо на становнике Смеберије да другог октобра гласају за нови приступ, нову енергију, и да својим гласом казне бесмислену и безобразну политику коју води СДС у нашем Бијељни.



Они су и даље увјерени да јефтиним политичким триковима могу манипулисати војом и интелигенцијом гласача. Покажимо им да Бијељнина може много више и много боље, са новим људима и новим градоначелником Златком Максимовићем.



ПОКРЕТ УСПЈЕШНА СРПСКА