Требиње: СНСД очекује побједу

Предсједник СНСД-а Милорад Додик присуствовао је завршној конвенцији те странке у Требињу, како би подржао кандидата за градоначелника Луку Петровића и одборничку листу СНСД-а.

Савез Независних Социјалдемократа 27.09.2016 | 19:10
Требиње: СНСД очекује побједу
Додик каже да очекује да ће Петровић и његов тим побједити 2. октобра и приближити центар источне Херцеговине Бањалуци. “Дошао сам овдје да подржим Луку Петровића и нашу листу СНСД-а, јер мислимо да она доноси просвјетљење за овај град, доноси једну нову димензију развоја, приближава овај град Бањалуци и одмиче га од Сарајева гдје га је примакла актуелна локална власт. Наши потенцијали су веома јасни;

Лука Петровић је човјек који је у задњих годину дана и нешто више радио један од најозбиљнијих послова у партији као генерални секретар. Он ће то остати и даље, али нову улогу коју ће имати као градоначелник јесте да идентификује и детектује све проблеме овог града и да их ставимо на дневни ред”, рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Лука Петровић такође је убјеђен у побједу 2. октобра, након чега ће, како каже, да почне са реализацијом планова, од којих је приоритет запошљавање. “Много је планова. У сваком случају реорганизација Градске управе и коришћење људских ресусра наша су главна ствар, а стуб платформе је породица и радно мјесто у свакој породици. То је циљ наше платформе”, истакао је Петровић.

На завршној конвеницији СНСД-а грађанима се обратио и предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић, који је позвао Требињце да подрже СНСД-овог кандидата за градоначелника Требиња.

Коментари / 0

Оставите коментар