Требиње: Млади СНСД-а на сметљишту "нашли" бренд

Млади из Коалиције „За снажно Требиње“ у мјесту Ободина, гдје се налази градско сметљиште, извели су перформанс. Према ријечима Јована Драпића, члана Градског одбора требињског СНСД-а, они су на сметљишту пронашли камен темељац фабрике обуће „Бема“, као и 20 пари, како је рекао, „калоша“, чувеног требињског бренда.

Савез Независних Социјалдемократа 24.09.2016 | 13:52
Требиње: Млади СНСД-а на сметљишту "нашли" бренд
“Након 4 године безуспјешног трагања успјели смо да пронађемо чувени камен темељац за Фабрику обуће “Бема”. Имали смо ту срећу да пронађемо и 20 пари калоша, па бих овом приликом позвао све грађана Требиња који желе да имају пар примјерака овог чувеног требињског Бренда, који је познат у свијету, да их узму јер их послије 2. октобра неће бити. Овом приликом бих се захвалио и Славку Вучуревићу у име свих незапослених за сва изборна обећања”, каже Драпић.

Заједно са младим социјалдемократама у перформансу на Обидини учествовали су и чланови Социјалистичке партије и Уједињене Српске.

БН телевизија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пилот

24.09.2016 12:09

Јесте ли насли и камен темељац од аеродрома?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговина

24.09.2016 14:28

Нека ти уважени чланови СНСД ОО Требиње приликом уласка у шталу обују те калоше да се не испрљају јер је пуна папкара међу њима и директор БЕМЕ Маринко Умићевић.