Бијељина: Осуда напада ножем на активисту СНСД-а

Градски одбор Савеза независних социјалдемократа најоштрије осуђује данашњи напад на нашег активисту и угледног члана Сашу Милића у Лозничкој улици.

Савез Независних Социјалдемократа 22.09.2016 | 19:22
Бијељина: Осуда напада ножем на активисту СНСД-а
Приликом обављања редовних страначних активности затекао је активисту Српске демократке странке како кида референдумске плакате.

Након скретања пажње да то не чини јер је то у интересу свих грађана Српске, активиста СДС-а је извадио нож и уз псовке и пријетње насрнуо на Сашу.

Захваљујући присебношћу нашег активисте овај инцидент је прошао без тежих последица. Милић је затим позвао полицију која је изашла на лице мјеста и узела изјаве.

Лице које је извршило напад користило је возило које је било излијепљено обиљежјима и недвосмислено је указивало којој странци припада.

Како се ближимо извјесном крају владавине СДСа у Бијељини тако све маске падају и сви показују своје право лице. Истицали смо да СДС само глуми жртву, а у ствари само прикривају своју осионост у овом изборном процесу.

Молимо надлежне органе да оштро санкционишу овакве испаде, а политичке противнике да достојанствено поднесу извјесност скорог политичког пораза.

СНСД Градски одбор Бијељина