Trebinje: SNSD očekuje pobjedu

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik prisustvovao je završnoj konvenciji te stranke u Trebinju, kako bi podržao kandidata za gradonačelnika Luku Petrovića i odborničku listu SNSD-a.

Savez Nezavisnih Socijaldemokrata 27.09.2016 | 19:10
Trebinje: SNSD očekuje pobjedu
Dodik kaže da očekuje da će Petrović i njegov tim pobjediti 2. oktobra i približiti centar istočne Hercegovine Banjaluci. “Došao sam ovdje da podržim Luku Petrovića i našu listu SNSD-a, jer mislimo da ona donosi prosvjetljenje za ovaj grad, donosi jednu novu dimenziju razvoja, približava ovaj grad Banjaluci i odmiče ga od Sarajeva gdje ga je primakla aktuelna lokalna vlast. Naši potencijali su veoma jasni;

Luka Petrović je čovjek koji je u zadnjih godinu dana i nešto više radio jedan od najozbiljnijih poslova u partiji kao generalni sekretar. On će to ostati i dalje, ali novu ulogu koju će imati kao gradonačelnik jeste da identifikuje i detektuje sve probleme ovog grada i da ih stavimo na dnevni red”, rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Luka Petrović takođe je ubjeđen u pobjedu 2. oktobra, nakon čega će, kako kaže, da počne sa realizacijom planova, od kojih je prioritet zapošljavanje. “Mnogo je planova. U svakom slučaju reorganizacija Gradske uprave i korišćenje ljudskih resusra naša su glavna stvar, a stub platforme je porodica i radno mjesto u svakoj porodici. To je cilj naše platforme”, istakao je Petrović.

Na završnoj konveniciji SNSD-a građanima se obratio i predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, koji je pozvao Trebinjce da podrže SNSD-ovog kandidata za gradonačelnika Trebinja.

Komentari / 0

Ostavite komentar