Завршна конвенција за снажно Требиње

Савез независних социјалдемократа Требиње у понедјељак, 26. септембра, организује завршну конвенцију на платоу испред требињског Дома културе, са почетком у 19:00 часова.

Савез Независних Социјалдемократа 24.09.2016 | 15:32
Завршна конвенција за снажно Требиње
На скупу се очекује више хиљада грађана, а биће ово још једна прилика да се Требињци упознају са платформом у којој су у обзир узети сви проблеми са којима се сусрећу, као и њихова реална и остварива рјешења.

Присутнима ће се обратити шеф изборног штаба Савеза независних социјалдемократа и кандидат за одборника у Скупштини града, Срђан Симовић, носилац листе кандидата за одборнике СНСД-а, Гордан Мишељић, предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, кандидат за градоначелника Требиња, Лука Петровић и предсједник Републике Српске, Милорад Додик.

Савез независних социјалдемократа позива све своје симпатизере да се окупе у што већем броју и покажу да желе промјену градске власти, да желе СНАЖНО ТРЕБИЊЕ!

СНСД

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сирогојно

24.09.2016 14:03

Једино у БиХ односно у Р.С пресједник ентитета стално на митинзима тј сад се види да није пресједник свих срба вец само пресједник снсда ..тј снобова кримоса и лопова из снсд_а....као пресједник требао је остати по страни ал не један је баја из бакинаца...

ОДГОВОРИТЕ