Требиње: Апсолутно смо убијеђени у побједу

Трибини СНСД-а у Мјесној заједници Тина у Требињу, гдје је представљен кандидат те странке за градоначелника Лука Петровић и кандидати за одборнике у Скупштини града, присуствовала је и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић, која је убијеђена у побједу 2. октобра.

Савез Независних Социјалдемократа 21.09.2016 | 21:17
Требиње: Апсолутно смо убијеђени у побједу
“Очекујем побједу у Требињу. СНСД заједно са својим коалиционим партнерима улази у још једну побједу у Требињу, након четири године које сматрамо инцидентом због свега онога што смо имали прилику да видимо и мислим да Требиње заслужује бољу локалну власт, бољу сарадњу са Владом и заслужује да се врати ономе чему је и припадало. Апсолутно сам убијеђена у побједу; дошло је вријеме да СНСД поново управља овим градом, заједно са својим коалиционим партнерима и да реализујемо све оно што је важно и о чему смо се договарали. Град има много потенцијала који, нажалост, нису били искорушћени у претходном периоду и желимо да Требиње поново почне да живи и да дише пуним плућима”, рекла је Цвијановићева.

А да ће СНСД да оствари побједу 2. октобра убијеђен је и кандидат СНСД-а за градоначелнка Лука Петровић, као и носилац листе те странке за одборнике у Скупштини града Гордан Мишељић.

“Апослутно имамо подршку за нашу платформу. Наша коалиција је најјача, најспособнија, има тимове за све проблеме овог града. Ми ћемо сићи у сваку породицу, препознати проблеме, а не као актулена градска власт која није силазила у мјесне заједнице, у породице, и у град. Ми нисмо такви, ми смо људи који желимо да радимо, ми имамо тим и очекујемо побједе након овакве атмосфере какву сте видјели вечерас на Тини”, истакао је Петровић.

“Као што видите, огроман број грађана Требиња појавио се овдје у насељу Тина, даје подршку овој коалицији и ми смо потпуно убијеђени да ће 2. октобра бити формирана нова скупштинска већина, нова власт на челу са новим градоначелником Луком Петровићем”, нагласио је Мишељић.

Трибини СНСД-а у Тини присуствовали су и коалициони партнери те странке за предстојеће локалне изборе.

Коментари / 0

Оставите коментар