Završna konvencija za snažno Trebinje

Savez nezavisnih socijaldemokrata Trebinje u ponedjeljak, 26. septembra, organizuje završnu konvenciju na platou ispred trebinjskog Doma kulture, sa početkom u 19:00 časova.

Savez Nezavisnih Socijaldemokrata 24.09.2016 | 15:32
Završna konvencija za snažno Trebinje
Na skupu se očekuje više hiljada građana, a biće ovo još jedna prilika da se Trebinjci upoznaju sa platformom u kojoj su u obzir uzeti svi problemi sa kojima se susreću, kao i njihova realna i ostvariva rješenja.

Prisutnima će se obratiti šef izbornog štaba Saveza nezavisnih socijaldemokrata i kandidat za odbornika u Skupštini grada, Srđan Simović, nosilac liste kandidata za odbornike SNSD-a, Gordan Mišeljić, predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, kandidat za gradonačelnika Trebinja, Luka Petrović i predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

Savez nezavisnih socijaldemokrata poziva sve svoje simpatizere da se okupe u što većem broju i pokažu da žele promjenu gradske vlasti, da žele SNAŽNO TREBINjE!

SNSD

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sirogojno

24.09.2016 14:03

Jedino u BiH odnosno u R.S presjednik entiteta stalno na mitinzima tj sad se vidi da nije presjednik svih srba vec samo presjednik snsda ..tj snobova krimosa i lopova iz snsd_a....kao presjednik trebao je ostati po strani al ne jedan je baja iz bakinaca...

ODGOVORITE