Trebinje: Mladi SNSD-a na smetljištu "našli" brend

Mladi iz Koalicije „Za snažno Trebinje“ u mjestu Obodina, gdje se nalazi gradsko smetljište, izveli su performans. Prema riječima Jovana Drapića, člana Gradskog odbora trebinjskog SNSD-a, oni su na smetljištu pronašli kamen temeljac fabrike obuće „Bema“, kao i 20 pari, kako je rekao, „kaloša“, čuvenog trebinjskog brenda.

Savez Nezavisnih Socijaldemokrata 24.09.2016 | 13:52
Trebinje: Mladi SNSD-a na smetljištu "našli" brend
“Nakon 4 godine bezuspješnog traganja uspjeli smo da pronađemo čuveni kamen temeljac za Fabriku obuće “Bema”. Imali smo tu sreću da pronađemo i 20 pari kaloša, pa bih ovom prilikom pozvao sve građana Trebinja koji žele da imaju par primjeraka ovog čuvenog trebinjskog Brenda, koji je poznat u svijetu, da ih uzmu jer ih poslije 2. oktobra neće biti. Ovom prilikom bih se zahvalio i Slavku Vučureviću u ime svih nezaposlenih za sva izborna obećanja”, kaže Drapić.

Zajedno sa mladim socijaldemokratama u performansu na Obidini učestvovali su i članovi Socijalističke partije i Ujedinjene Srpske.

BN televizija

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pilot

24.09.2016 12:09

Jeste li nasli i kamen temeljac od aerodroma?

ODGOVORITE
Name

Hercegovina

24.09.2016 14:28

Neka ti uvaženi članovi SNSD OO Trebinje prilikom ulaska u štalu obuju te kaloše da se ne isprljaju jer je puna papkara među njima i direktor BEME Marinko Umićević.