Bijeljina: Osuda napada nožem na aktivistu SNSD-a

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata najoštrije osuđuje današnji napad na našeg aktivistu i uglednog člana Sašu Milića u Lozničkoj ulici.

Savez Nezavisnih Socijaldemokrata 22.09.2016 | 19:22
Bijeljina: Osuda napada nožem na aktivistu SNSD-a
Prilikom obavljanja redovnih stranačnih aktivnosti zatekao je aktivistu Srpske demokratke stranke kako kida referendumske plakate.

Nakon skretanja pažnje da to ne čini jer je to u interesu svih građana Srpske, aktivista SDS-a je izvadio nož i uz psovke i prijetnje nasrnuo na Sašu.

Zahvaljujući prisebnošću našeg aktiviste ovaj incident je prošao bez težih posledica. Milić je zatim pozvao policiju koja je izašla na lice mjesta i uzela izjave.

Lice koje je izvršilo napad koristilo je vozilo koje je bilo izlijepljeno obilježjima i nedvosmisleno je ukazivalo kojoj stranci pripada.

Kako se bližimo izvjesnom kraju vladavine SDSa u Bijeljini tako sve maske padaju i svi pokazuju svoje pravo lice. Isticali smo da SDS samo glumi žrtvu, a u stvari samo prikrivaju svoju osionost u ovom izbornom procesu.

Molimo nadležne organe da oštro sankcionišu ovakve ispade, a političke protivnike da dostojanstveno podnesu izvjesnost skorog političkog poraza.

SNSD Gradski odbor Bijeljina