Trebinje: Apsolutno smo ubijeđeni u pobjedu

Tribini SNSD-a u Mjesnoj zajednici Tina u Trebinju, gdje je predstavljen kandidat te stranke za gradonačelnika Luka Petrović i kandidati za odbornike u Skupštini grada, prisustvovala je i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, koja je ubijeđena u pobjedu 2. oktobra.

Savez Nezavisnih Socijaldemokrata 21.09.2016 | 21:17
Trebinje: Apsolutno smo ubijeđeni u pobjedu
“Očekujem pobjedu u Trebinju. SNSD zajedno sa svojim koalicionim partnerima ulazi u još jednu pobjedu u Trebinju, nakon četiri godine koje smatramo incidentom zbog svega onoga što smo imali priliku da vidimo i mislim da Trebinje zaslužuje bolju lokalnu vlast, bolju saradnju sa Vladom i zaslužuje da se vrati onome čemu je i pripadalo. Apsolutno sam ubijeđena u pobjedu; došlo je vrijeme da SNSD ponovo upravlja ovim gradom, zajedno sa svojim koalicionim partnerima i da realizujemo sve ono što je važno i o čemu smo se dogovarali. Grad ima mnogo potencijala koji, nažalost, nisu bili iskorušćeni u prethodnom periodu i želimo da Trebinje ponovo počne da živi i da diše punim plućima”, rekla je Cvijanovićeva.

A da će SNSD da ostvari pobjedu 2. oktobra ubijeđen je i kandidat SNSD-a za gradonačelnka Luka Petrović, kao i nosilac liste te stranke za odbornike u Skupštini grada Gordan Mišeljić.

“Aposlutno imamo podršku za našu platformu. Naša koalicija je najjača, najsposobnija, ima timove za sve probleme ovog grada. Mi ćemo sići u svaku porodicu, prepoznati probleme, a ne kao aktulena gradska vlast koja nije silazila u mjesne zajednice, u porodice, i u grad. Mi nismo takvi, mi smo ljudi koji želimo da radimo, mi imamo tim i očekujemo pobjede nakon ovakve atmosfere kakvu ste vidjeli večeras na Tini”, istakao je Petrović.

“Kao što vidite, ogroman broj građana Trebinja pojavio se ovdje u naselju Tina, daje podršku ovoj koaliciji i mi smo potpuno ubijeđeni da će 2. oktobra biti formirana nova skupštinska većina, nova vlast na čelu sa novim gradonačelnikom Lukom Petrovićem”, naglasio je Mišeljić.

Tribini SNSD-a u Tini prisustvovali su i koalicioni partneri te stranke za predstojeće lokalne izbore.

Komentari / 0

Ostavite komentar