Најпознатији бар на води тражи шанкера

Сваког дана различите компаније нуде "посао из снова" на тропским локацијама ради сопствене промоције, али Флоyд'с Пелицан Бар на Јамајки конкурс расписује из другог разлога.

Путовања 16.05.2019 | 10:29
Најпознатији бар на води тражи шанкера
Реч је о бару на води којем је могуће приступити само чамцем, а један од срећних кандидата ће добити прилику да ради "у једном од најчешће фотографисаних барова на свету".

Оглас је објавила америчка туристичка компанија Виргин Холидаyс, и навела да власник поменутог бара Флојд Форбс жели коначно да направи паузу након 18 година иза шанка и да му је из тог разлога потребан неко ко ће га заменити овог лета, преноси Клиx.ба.

Ипак, посао није стални, траје само седам дана, након чега се одабрани кандидат мора вратити назад, у своју реалност.

На нашу жалост, право пријаве имају само Британци, и то они који имају искуство рада у бару или пабу, који знају да направе добру атмосферу, умеју да одаберу музику и слично.

Бар је удаљен од копна нешто мање од два километра, а отворен је 2001. године. Три године касније је уништен током урагана Иван, али је потом поново изграђен. Његова популарност је расла, па Форбс није имао времена за одмор. Ове године ће добити привремену замену како би направио предах.

Кандидат који буде примљен добиће повратну карту за Јамајку, седмодневни смештај и џепарац од 1.150 долара.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сенкер Јохннy

17.05.2019 11:47

Ја бих се пријавио али радно мјесто није осигурано од поплава.

ОДГОВОРИТЕ