Сви на путовањима сликамо исте фотографије?

Фотограф Оливер КМИА недавно је покушао да посети познату римску Фонтану ди Треви, али је од тога одустао исфрустриран чињеницом да се, у том тренутку, огроман број људи тискао испред фонтане у покушају да се фотографише.

Путовања 05.02.2018 | 11:33
Сви на путовањима сликамо исте фотографије?
"Стекао сам утисак, током путовања, да се многи људи не одвајају од својих телефона, и да због тога уопште не уживају у доживљају места на коме се налазе. Као да је главни циљ путовања разглабати о томе на друштевним мрежама и скупљати лајкове пратилаца", рекао је он.

То искуство навело га је да напарави видео слајд-шоу од фотографија која је прикупио претражујући популарне хаштагове, које људи користе када деле фотографије са путовања, на друштвеним мрежама, пише Масхабле.

И поред тога што је наишао на велики број готово идентичних фотографија, које су му указивале управо на оно што је првобитно и помислио, Оливер ипак не мисли да је "све пропало" због тога што људи на путовањима снимају огромну количину фотографија.

"Наишао сам на велики број веома лепих Инстагам налога, вођених од талентованих људи који схватају да су друштвене мреже само алат. Ипак, нисам успео да направим добру фотографију фонтане Ди Треви, али сам се заиста лепо провео у Италији", рекао је он.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар