Ово су најпривлачније дестинације у 2017.

И даље су најпопуларнија бројна шпанска летовалишта, али ове дестинације су све привлачније туристима.

Путовања 01.06.2017 | 09:30
Ово су најпривлачније дестинације у 2017.
Аирбнб је ове године издвојио одредишта која бележе знатно више резервација него у исто време прошле године. Ово су неке дестинације на којима се увек тражи соба више:

Росарито, Мексико
Раст тражње: 231 одсто

Градић на плажи смештен је тек неколико километара од границе са САД, а красе га луксузна одмаралишта, као и првокласни рибљи ресторани.

Дестин, Флорида
Раст тражње: 232 одсто

Дестин је популарно одредиште у пролеће и лето, а туристи најчешће уживају у часовима голфа и пливању у Мексичком заливу.

Скарбороу, Енглеска
Раст тражње: 258 одсто

Скарбороу је морско одмаралиште још од викторијанског доба, али у последње време у њему расте и културна понуда.

Ханој, Вијетнам
Раст тражње: 261 одсто

Главни град Вијетнама ове године је доживео прави "бум". То је град богате културе, штандова препуних хране и занимљиве уметничке сцене.

Јохор Бахру, Малезија
Раст тражње: 262 одсто

Иако је дуго сматран хаотичним градом који нема никакву нарочиту понуду, последњих година Јохор Бахру дигао се из пепела. Његови музеји и храмови никог неће оставити равнодушним.

Леванто, Италија
Раст тражње: 313 одсто

Наравно, Италија је препуна градова и места која ваља видети, а један од оних који су мање познати широј јавности је Леванто. Локација на којој се налази одузима дах, а ако желите да избегнете гужве, он је одлична алтернатива суседном Ћинкве Тере.

Салоу, Шпанија
Раст тражње: 463 одсто

Салоу пре свега краси прелепа плажа на делу познатом као Коста Дорада. Салоу је смештен јужно од Тарагоне, а с обзиром на то да је у близини и славни забавни парк Порт Авентура, идеалан је избор за целу породицу.

Ла Сјота, Француска
Раст тражње: 675 одсто

Број који изражава раст тражње говори све. Овај романтични градић на Азурној обали дом је историјског Рајског театра, једног од најстаријих биоскопа на свету.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ме

01.06.2017 13:29

Заборавили сте Куба, Цаyо цоцо.. тамо је вријеме стало, И природа јос нетакнута,. Плаyа пилар, љепса од Малдивес

ОДГОВОРИТЕ