Градови који су идеални за ваш хороскопски знак

Близанци обожавају градове који никада не спавају, Лава привлаче места где има спортских такмичења или фестивала пива, Шкорпије воле да откривају егзотичне дестинације. . . Погледајте који светски градови одговарају енергији вашег хороскопског знака.

Путовања 20.09.2018 | 14:08
Градови који су идеални за ваш хороскопски знак
Ован

Ваш немирни дух вуче вас ка градовима са богатим ноћним животом, као што је Буенос Ајрес. Али, пријају вам и градови у којима се одржавају велике спортске манифестације, фудбалске утакмице, ауто трке, тениски турнири, Париз, Лондон, Њујорк, Мелбурн.

Бик

Иако сте велики сте љубитељ природе и села, привлачи вас и оријент - Истанбул, Каиро, Александрија. Због добре хране и доброг провода, одушевљавају вас и Барселона и Лос Анђелес.

Близанци

Обожавате градове који никада не спавају, Њујорк, Копенхаген, Милано, Стокхолм, али и приморска места у којима никада не може да вам буде досадно, Херцег Нови, Ница, Кан, венецијански Лидо.

Рак

Представници вашег знака уживају да бораве поред неке воде, у близини језера, мора или река. Зато су прави избор за вас Цирих и Женева, али и космполитски Сиднеј.

Лав

Привлаче вас градови домаћини великих спортских такмичења, али и фестивала пива. Као љубитељима раскоши и гламура одговарају вам места доброг провода Монте Карло, Париз, Ница, Барселона, Њујорк и Лас Вегас.

Девица

Добро се осећате у Кракову, древној Атини, раскошном Паризу и прелепој Будимпешти, где у неком ресторану у центру града листате штампу, пијете кафу и уживате у посластицама.

Вага

Највише вам одговарају градови на мору у којима се одржавају велике уметничке манифестације, музички и филмски фестивали, модне ревије, изложбе - Рим, Венеција, Милано, Ница, Кан, као и Пекинг.

Шкорпија

Увек сте спремни да упознате неку нову културу или егзотичну дестинацију. Одговарају вам шпански и италијански градови, нарочито Сицилија, а привлаче вас и Чикаго, Њујорк и Рио де Жанеиро.

Стрелац

Ниједно место вам не одговара у потпуности, јер волите промене. Одговара вам спој модерног и традиционалног, град раскошне архитектуре који врви од културних и спортских догађаја, Мадрид, Рим, Барселона, Палма де Мајорка.

Јарац

Љубитељ сте историје и поштовалац традиције, па вам осим вашег родног места одговарају и Лондон, Единбург, Кардиф, градови у којима можете да уживате у разгледању средњовековних замкова.

Водолија

Вашем сензибилитету пријају модерни градови у којима се живи брзо, Амстердам, Хонгконг, Њујорк, Париз, Берлин, Санкт Петербург.

Рибе

Прија вам близина воде, највише оне велике, океанске. Волите мање градове, без много гужве, попут Валете на Малти, градића на Сардинији, Малдивима, Азурној обали, Куби али и велике попут Сиднеја.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

шта је са домаћим градовима

21.09.2018 06:36

Прошле године Београд је посетило милион туриста, са два милиона остварених ноц́ења. Од тог броја чак 30.000 гостију било је из Русије, са 82 хиљаде ноц́ења. Ови статистички подаци говоре да су гости из Русије на листи десет најчешц́их путника у Београду, рекли су из Туристичке организације Београда. хттпс://www.мојстан.орг/блог/213-београд-као-топ-туристицка-дестинација

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

21.09.2018 07:47

Тачно лав сам,и идем у суботу у Минкен на Октоберфест,фестивал мога омиљеног пића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо два

21.09.2018 10:54

И ја сам Лав, али никада не пијем пиво а од поменутих градова планирам једино посјетити Барселону. Више ме привлаче градови попут Абрила, Тира, Јерусалема, Банкока, Боготе, Сантиаго де Чилеа и слични градова који немају много додира са западном цивилизацијо.

Name

Скептик

21.09.2018 11:17

Бања Лука? Хм, сви хороскпски знаци из Гламоча лете у Бања Луку, одговара им...

ОДГОВОРИТЕ