Паметан уређај за све који воле да спавају

Револуционарни изум под називом Наптиме помоћи ће вам у савршеном кратком одмору, повећати концентрацију и расположење и утицати на већу продуктивност.

Путовања 28.12.2016 | 09:22
Паметан уређај за све који воле да спавају
ЕЕГ сензори уређаја током спавања прате вашу мождану активност па ће вас Наптиме пробудити у правом тренутку, тачније у лакој фази сна и у потпуности вас ментално освежити.

Добробити кратког дневног дремања су вишеструке. Сваки дневни сан краћи од пола сата може да помогне при разбуђивању и да побољши учење, а такође може помоћи и ако је ноћни сан био лош или прекратак.

Наптиме је направљен од меморијске пене с милијардама честица осетљивих на температуру и са 3Д дизајном који оставља простор за очи, тако да не осећате никакав притисак, а уређај такође у потпуности блокира светло.

Унутрашњост маске обложена је прозрачном тканином и квалитетном кожом споља, која долази у више боја. Уређај долази с ХИ-ФИ дигиталним слушалицама и успављује вас уз музику с вашег уређаја, а за буђење можете одабрати и омиљену песму.

Кратки "дремеж" утиче на смањење фрустрација на послу, смањује раздражљивост, али и доноси боље резултате. Дремање од 10-20 минута дневно, барем три пута недељно, побољшава когнитивне способности за чак 40%, делотворније је од шољице кафе и за 37% смањује ризик смртности узрокован срчаним болестима.

Наптиме је кроз платформу Индиегого до сада прикупио више од 28 хиљада долара и тиме готово остварио свој циљ.


Б 92
фото: yоу тубе

Коментари / 0

Оставите коментар