Пет најбољих дестинација за соло путнике

Ако сте жељни мира, тишине и бега од напорне и досадне свакодневнице, а не губе вам се енергија и време на расправе у вези са избором хотела, превозних средстава и обиласка туристичких знаменитости, ово су праве дестинације за вас...

Путовања 26.10.2016 | 07:53
Пет најбољих дестинација за соло путнике
Индија

Неке од најпопуларнијих историјских и културолошких дестинација укључују Делхи, Агру, Џаипур и Мумбај, као и излежавање на плажи Гое. Такође постоји могућност да путовање у ову предивну земљу обогатите часовима кувања, јоге и сафаријем.

Кина

Велики кинески зид и Ратници од теракоте су напросто незаобилазне атракције, али ништа мање нећете уживати ни у неким мање популарним местима, попут мирног воденог градића Џуђиађиао.

Колумбија

Колумбија је рај за љубитеље кафе, који могу да пронађу велико задовољство у обиласку плантажа и пржионица пре него што се запуте у Меделин – један од најузбудљивијих градова Јужне Америке, као и Картагену, град на Унесковој листи светске баштине.

Француска

Морзине је старо скијалиште у Француској које посећује велики број самаца, што значи да бисте на овом месту могли да пронађете много истомишљеника који са вама деле љубав према скијању.

Шпанија

У центру Сурјалила у Андалузији посетиоци до миле воље могу протезати удове које су месецима грчили на послу. Комплекс је окружен предивним планинама, језерима и пољима, а на трпези се двапут дневно служе оброци са органски гајеним поврћем. Чак седамдесет одсто туриста који дођу у ово место путују сами.

Б 92
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар