Кинезу се запалила WЦ шоља једва избегао опекотине!

Један неименовани Кинез је једва успео да сиђе са своје паметне WЦ шоље након што је дим почео да излази и пламен куља из wц шоље која се запалила! На сву његову срећу прошао је са са неопеченом гузом али са тотално уништеном паметном wц шољом.

Занимљивости 30.11.2023 | 15:27
Кинезу се запалила WЦ шоља једва избегао опекотине!

Вечерње новине Јангце недавно су објавиле причу о човеку из Сјамена, провинција Фуџијан, који је снимио свој паметни тоалет који гори након сумње на кратки спој.

Инцидент се догодио 10. новембра, док је мушкарац користио тоалет. Најпре се осетио мирис дима, затим су из клозетске wц шоље почеле да куљају облаци белог дима, да би на крају, тек што је човек устао са WЦ шоље, запалио се паметни тоалет.

Фотографије које је направио шокирани мушкарац показују да није стигао ни да обуче шортс пре него што је тоалет почео да гори! Узрок инцидента није откривен, али власник сумња да је пожар изазвао кратки спој.

wc šolja u plamenuwц шоља у пламену десно спаљена wц шоља након што је планула

Слични инциденти пријављени су у августу прошле године, када се мушкарац у Лишуију, у провинцији Џеђијанг, пробудио од јаког мириса дима и пронашао свој паметни тоалет како гори у купатилу, ау августу ове године у округу Шибинг, Гуиџоу, где је туђи паметни тоалет запалио без икаквог разлога.

Јапан је дуго био познат као највец́е тржиште паметних тоалета на свету – иако је паметни тоалет заправо измишљен у Сједињеним Државама још 1964. године али Кина брзо сустиже тај корак производње паметних wц шоља.

Локално произведени паметни тоалети имају велику продају, и то са добрим разлогом. Паметни тоалети имају неке очигледне предности, као што су аутоматско испирање, грејане тоалетне даске, уштеда воде, функција самочишц́ења, итд.

Ипак постоје места где превише технологије може бити проблем, а тоалет је очигледно једно од њих као што је било у овом бизарном инциденту.

<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/занимљивости/док-је-седео-на-wц-сољи-она-се-запалила.хтмл">(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар