Свијет се опрашта од краљице рока Тине Тарнер!

Од америчке рок и соул пјевачице Тине Тарнер, која је преминула у 84. години, опростиле су се њене колеге, Бијела кућа и НАСА и упутили изразе саучећа породици и пријатељима “краљице рокенрола”.

Магазин 25.05.2023 | 17:59
Свијет се опрашта од краљице рока Тине Тарнер!

– Симплy тхе бест (Једноставно најбоља). Музичка легенда сијала је на сцени и у милионима срца као краљица рокенрола. Њено насљеђе ће заувијек живјети међу звијездама – навела је америчка свемирска агенција НАСА алудирајући на један од најпознатијих албума и хитова Тарнер “Симплy тхе бест”.

НАСА је поручила да ће насљеђе Тарнер “заувијек живјети међу звијездама”, а са тим је сагласна портпаролка Бијеле куће Карин Жан-ПЈер које каже да ће њена музика наставити да живи.

Она је рекла да је смрт Тине Тарнер огроман губитак за све који су је вољели и музичку индустрију и истакла да је јако тужна јер је била велики обожавалац, пренио је Би-Би-Си.

Фронтмен Ролинг Стонса Мик Џегер, који је са Тарнеровом наступао током “Лајв ејда” 1985. године, рекао је да је она била “инспиративна, топла, забавна и великодушна”.

– Толико ми је помогла када сам био млад и никад је нећу заборавити – навео је Џегер на Инстаграму и истакао да је јако тужан због вијести о смрти Тарнер.