Он је најплаћенији глумац на свијету

Када је реч о Холивуду и филмској индустрији, ту је ранг листа најплаћенијих разноврсна. Двејн "Тхе Роцк" Џонсон налази се на 15. масту Форбсове листе најплаћенијих у 2018. години.

Занимљивости 01.08.2019 | 12:42
Он је најплаћенији глумац на свијету
Форбс је објавио да су 124 милиона долара које је зарадио 2018. године заиста цифра достојна дивљења. Глумац је на свом Инстаграм профилу поделио вест и искористио прилику да изрази своју захвалност за успех и посвећеност тешком раду.

Његова присутност у медијима је великим делом и заслужна за то што он зарађује толико новца на блокбастерима које снима, а у којима зарађује и по 25 милиона долара по улози.

Поред тога, он има седмоцифрени број пратилаца на друштвеним мрежама, па његове објаве не само да упознају фанове са његовим плановима и радом већ представљају и одличан извор зараде. Цифра од 128 милиона долара је велика, али је то зарада само у 2018. години.

У 2019. години снимао је филмове "Џуманџи" и "Хобс и Шо", а глумиће и у филмовима "Баллерс" и био је домаћин у НБЦ-јевим "Титан Гамес"“. У овој години зарадио је до сада 89,4 милиона долара, а његова вредност је након 25 година дуге каријере процењена на око 280 милиона долара, док је његова вредност на мрежи по писању Форбс магазина 165 милиона долара.

Уз бројне филмске пројекте који га очекују и његове сарадње са многим спонзорским кућама, глумац ће до краја године још увећати своје богатство, пише Менсхеалтх. Почео је да улаже у бизнис, па је тако недавно постао делимични власник бренда "Вос Воде".

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар