Мучи вас алергија? Имамо добре вијести

За већину људи пролеће је омиљено годишње доба. Међутим са првим знацима топлог времена и цветања почиње и сезона алергија која се јавља код 20-25% светске популације. Кијање, цурење носа, црвенило очију, умор, несаница. . . Ако и ви патите од алергија онда су вам ови симптоми јако добро познати.

Здравље 20.05.2019 | 12:10
Мучи вас алергија? Имамо добре вијести
Једна од најзаступљенијих алергија је свакако она коју изазива полен. Иако се она нажалост не може излечити, непријатни симптоми које она изазива могу се успешно ублажити. Поред узимања лекова преписаних од стране алерголога једино што можете да урадите да олакшате себи тегобе јесте да избегавате алергене.

Једно од решења коме људи најчешће прибегавају је проветравање, не знајући да тако само повећавају концентрацију алергена у свом дому. Концентрација полена у ваздуху је највећа у јутарњим сатима, па се у том периоду не препоручује проветравање просторија. Са порастом дневне температуре, концентрација полена у ваздуху се постепено смањује.

Међутим, захваљујући савременим технологијама данас можемо имати чист ваздух у стану и без отварања прозора. Најједноставније решење за елиминисање алергена из ваздуха долази из компаније Пречистачи ваздуха Даикин.

Пречистачи ваздуха Даикин ефикасно уклањају алергене, бактерије и вирусе, док пет слојева филтрације гарантују да ће ваздух бити чак три пута чистији, здравији и свежији. Технологија Фласх Стреамер коју ови уређаји користе, генерише електроне велике брзине који деактивирају вирусе и бактерије, а уједно разлажу алергене, штетне честице и непријатне мирисе. Један уређај је довољан да пречисти ваздух у просторија до 46м квадратних. Инсталација није потребна, довољно је да пречистач извадите из кутије и укључите у струју. А како је тежина уређаја само 8.5 кг можете га премештати из просторије у просторију.

Не дозволите да вам алергија упропасти омиљено годишње доба. Удишите чист и здрав ваздух током читаве године. Да сазнате више посетите сајт.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар