Дјевојке желе да блистају на матури

Свечане прилике последњих година скоро су па незамисливе без претходног одласка шминкеру. Све више је оних који се баве овим послом И који га озбиљно схватају улажући у своје знање И материјал.  

Мода и љепота 09.05.2019 | 12:42
Дјевојке желе да блистају на матури
Матуре су свакако период године када су шминкери презаузети И када су термини за шминкања попуњени. Шминкери препоручују нешто блажи мејкап или за оне који имају храбрости за тренд сезоне, а то су боје на очима, поручује професионални шминкер Бојана Сарић.

Бојана каже да углавном покушава да клијентима укаже на неке ствари И да да савјет шта пристаје ком облику очију или лица, те да јој они узвраћају повјерење И препуштају се њеном мишљењу.

Многе дјевојке које планирају вјенчање имају И неку своју визију савршене шминке за тај дан. Бојана каже да ту треба бити обазрив И не претјеривати са шминком.

Чињеница је да данас даме више брину о свом изгледу него раније, И да су козметички салони пуни, међутим неријетко се дешава да не воде рачуна о материјалу који користе неки шминкери те имају касније последице. То је каже Бојана, много битније од самог мејкапа.

Оно што је јасно је да будете свјесни својих предности И мана, И да од недостатака направите предности, а то могу урадити само професионалци. Стога уколико нисте сасвим сигурни у своја шминкерска умјећа, потражите помоћ професионалних шминкера.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Провинцијализам

09.05.2019 15:29

Нема ту блистања, то је поистовјећавање са старлетама и проституткама(хаљине и нападна шминка, силикони за пунољетво и фризуре) које медији популаришу.То је тренд и они који имају мозга у глави и нису у том фазону су подвргнути подсмеху. Није битан бренд хаљине, ципела, гдје су купљени, да ли је то фазон Карлеуше, Грандовки, Пинковки већ је битна млада особа и њен став која носи одећу (која може бити сашивена код локалног шнајдера, да дође у југу или голфу двојци) . То је крај једне етапе у животу и преокрет шта ће ти млади људи са својим животом, гдје ће и шта да студирају и да се спреме за пријемни испит и они се на тој матурско журци могу лијепо провести у одећи у којој се пријатно осјећају. Када је моја генерација славила матурско вече ми смо урадили пародију тако што је тада другов отац купио нови трактор и ми смо на приколицу ставили ћилим, клупе (етно фазон) и сви и момци и девојке тако отишли трактором на матуру. Касније смо заједно отишли аутобусом у Београд, сви уписали факултете, сви заједно били у Студентском граду и сада смо инжињери, доктори, фармацеути, адвокати и у контакту. Битно је другарство, пријатељство, а не бренд хаљине и гдје је купљена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

09.05.2019 21:01

Свим матурантима нека је са срецом.У здрављу и весељу прославите своје најљепсе веце у зивоту.Ипак само си једном млад.Сретно.

Name

реал

10.05.2019 12:36

Вјеруј само себи ... све друго зај*би...!

ОДГОВОРИТЕ