Топ 5 начина да сакријете израст док се не отворе фризерски салони

Фризерски салони затворени су до даљег и једини начин да офарбате косу је да то урадите сами или уз помоћ неког од укућана са којим сте у изолацији.

Мода и љепота 05.04.2020 | 00:13
Топ 5 начина да сакријете израст док се не отворе фризерски салони

 Ако ипак не мислите да сте ви или ваши укућани довољно вјешти за нешто тако, развеселиће вас и други начини за прекривање израстка, који не подразумијевају фарбање ни било какве посебне фризерске вјештине.

У помоћ вам прискаче пет једноставних фризура које скрећу пажњу са израстка, а неке га и потпуно прикривају и које ће вам помоћи да се, до сљедећег одласка фризеру, лакше погледате у огледало.

Висока пунђа 

 

Иако посљедњих година више није популарна као прије, ова фризура прекрива израстак боље од било које друге, а уз то је и идеалан изглед за рад од куће јер склања сву косу с лица и врата.

 

Иако вјерујемо да многе од вас тренутно негују разбарушени изглед, овде се не ради о такозваној “кревет фризури”.

За модерни разбарушени изглед косе је ипак потребно прво је очешљати, а онда је можете лагано разбарушити прстима или спонтано пребацити један дио на другу страну. Тако ће се израстак боље стопити са остатком косе, а тамнији коријен ће јој дати и бујнији изглед.

 

Још једна одлична фризура за прекривање израстка је полуподигнута коса везана у пунђицу или такозвану палмицу. Додатни плус је и ако обичну гумицу замијените великом гумицом за косу која ће потпуно покрити израстак.

Неуредна пунђа

 

Омиљена фризура Мегхан Маркле такође је сјајна за прекривање израстка, а уједно се и савршено уклапа у опуштени кућни изглед и није нимало захтјевна за стилизовање, пише Индеx.

Плетенице

 

Овдје имате пуно простора зе креативност, а што су плетенице занимљивије, то ће боље скренути пажњу са израстка. Али ако нисте вјешти у прављењу фризура, боље се одлучите за неки од претходних приједлога.

(индеx/суперзена.б92.нет)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИКЕ

07.02.2023 07:48

Тако сам сретан, након толико неуспјелих покушаја да добијем кредит, твртка за кредите ми је прискочила у помоћ. Заиста ми је требао зајам, све док ми једног дана мој брат није рекао за поштену твртку за зајмове која је помогла његовој жени око зајма, толико је причао о твртки за зајмове и одлучио сам их контактирати, рекао ми је како функционира зајам и Слиједио сам његове упуте, стварно, добио сам кредит. За оне који требају зајам, контактирајте га на : баррмикеандерсон48yахоо.цом WхатсАпп: +447467670833 Хвала.

ОДГОВОРИТЕ