Тренд: Шминка и на порођају

Неке маме су показале да је тачно да "ако није објављено на друштвеној мрежи, није се ни догодило", а отишле су и корак даље, па комплетно нашминкане подносе порођајне болове.

Занимљивости 05.05.2019 | 16:54
Тренд: Шминка и на порођају
Те маме наносе слојеве шминке да лијепе дочекају своје бебе, али и да буду спремне за прву заједничку фотографију коју онда стављају на Фацебоок или Инстаграм. Да је тако потврђују и статистике које кажу да се чак 68 посто породиља у Великој Британији шминка, одмах након порођаја.

Неке се сређују и прије него што порођај крене.

Исто истраживање је показало да маме које имају од 18. до 31. годину прије него што дођу у болницу иду на "бјути" третмане. На депилације, кварцовање, надоградњу трепавице или бар код фризера.

Чини се да су за тај тренд криве (или заслужне) инфлуенсерке са Инстаграма које на својим профилима постављају фотографије на којима се сређују за дочек својих принова.

Умјетница, шминкерка Алаха Карими је своју прву бебу 2016. на Инстаграму најавила фотографијом на којој се за порођај припрема наносећи неколико слојева пудера. А то јој је, како каже, олакшало болове на породу.

Она није једина. Мама и шминкерка Теган Wоодфорд је на Инстаграму објавила фотографију братове жене на којој је дотјерује док има порођајне болове.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мама

05.05.2019 17:41

Насминкају се, епидурална, заспи, пробуди се кад оно видју дјетица у моје руке- да идиоткиње радјају природно видјела би ја како би им сминка на лицу остала, зене кидају косу са главе . . .

ОДГОВОРИТЕ