Како да бесплатно путујете и будете плаћени?

Замислите да целу годину можете путовати светом и да вам за то још нетко плати! Wорлд Лифе Еxпериенце, организација са седиштем у Лисабону, нуди управо то.

Путовања 18.04.2018 | 14:52
Како да бесплатно путујете и будете плаћени?
Ова организација тражи 11 људи који ће целу 2019. годину провести путујући по свету. Том приликом откриваће, упознавати и радити с многим локалним људима и организацијама.

У целој причи важна је чињеница да су сви трошкови покривени, за путовање ћете бити и плаћени, а једино што вам је потребно јесте слободно време и да пријаву испуните до 20. јула ове године.

Идеја није нова, јер је већ ове године прво "издање" овог чудесног путовања започело у јануару. Једанаест срећника управо путује, а на свом путовању прећи ће три континента и многобројне државе.

Једанаст особа које буду добиле прилику да путује следеће године обићи ће пет континената, док ће у сваком граду који посете провести две недеље, од чега ће део отпасти на рад, део на учење, а део на забаву. Плата коју ће “запослени” добити износи 2.500 евра.

Услов за пријаву је да путници нису млађи од 21, а старији од 39 година. Такође, морају бити одговорни, толерантни, комуникативни, проактивни и флексибилни, и уза све то, спремни на групни рад, пише пункуфер.хр.

Сви одабрани биће различитих националности и своја искуства с путовања делиће путем друштвених мрежа. Енглеским се морају служити на високом нивоу, а на путовању ће бити од средине јануара па до краја новембра.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

министар

18.04.2018 17:36

Они који не упадну у ову групу увјек могу да обидју свијет као камиондзије.

ОДГОВОРИТЕ