"Сајт за одрасле" нуди студентима стипендију од 25.000$

Најпознатија страница за порнографију Порнхуб објавила је конкурс, у оквиру којег тражи студенте за истраживање људске сексуалности у најширем смислу.

Занимљивости 26.03.2018 | 13:20
"Сајт за одрасле" нуди студентима стипендију од 25.000$
Порнхуб нуди стипендију од 25.000 долара којом ће финансирати квалитетне академске радове, а новац ће доделити универзитетима за пројекте које ће проводити искључиво студенти.

Откако је сајт покренуо страницу Сеxуал wеллнес Центер почетком 2017, објављено је на стотине чланака које су написали лекари, саветници и водитељи у заједницама, а сваки аутор је стручњак у својој грани која се бави неком врстом сексуалног здравља.

Теме су везане за све од биолошких до друштвених компоненти сексуалног живота, под вођством доктора Лорија Бетитоа, који је Порхубов дежурни специјалиста из клиничке психологије.

На страницама се нуде савети холистичким приступом, како би кроз приступ информацијама читаоци постали здравији, срећнији и одговорнији по питању секса.

Рок за слање пријава је 1. мај 2018, а пријаве се шаљу путем обрасца са Порнхуб странице.

Добитници стипендије морају да пристану да представе део или целокупна сазнања које ће Сеxуал Wеллнесс Центер објавити у чланцима на својим страницама.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар