Ово су најбоље авиокомпаније

Истраживање које је недавно спроведено показало је како неке авиокомпаније итекако држе до односа према путницима и пре, али и за време пута.

Путовања 26.12.2016 | 10:14
 Ово су најбоље авиокомпаније
С друге стране, неке, међу којима су и познате светске компаније, баш и нису добро прошле кад је у питању задовољство корисника.

У истраживање је било укључено неколико категорија, као што су љубазност особља, храна и пиће, удобност седишта, укрцавање и вредност за новац. Такође, компаније су биле подељене у две категорије, према дужини лета. Прва категорија обухватила је компаније чији летови често трају краће од 3 сата, а друга оне летове, где у авиону проводите 6 или више сати.

Истраживање спроведено међу путницима тако је показало како је најбоља компанија за краћа путовања турски авиопревозник Турски ерлајнс. Наиме, корисници њихових услуга дали су им највише оцене за храну коју послужују, као и за услужност особља. У врху су се још нашле компаније Скандинавиан ерлајнс и Ајслендер, док је на самом дну шпанска нискотарифна компанија Вуелинг. Такође, два места изнад Вуелинга, нашао се славни Рјанер.

Што се тиче дугих летова, најбољом, према задовољству путника, показала се компанија Сингапур ерлајнс. Путници сматрају како је код њих готово све савршено, па су тако у скоро свакој категорији заслужили максималне оцене. Сингапурчане следе компаније Емиратес и КЛМ, а два позната имена нашла су се на дну. Наиме, ако је веровати путницима, Ер Канада и Јунитед ерлајнс морали би хитно да промене своју политику на боље.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар