Екстравагантне услуге у авионима

Свака авио-компанија труди се да својим путницима обезбеди удобан и луксузан лет. Неке од њих потрудиле су се да луксуз подигну на ниво екстраваганције, а Бизнис инсајдер преноси неке од најекстравагантнијих привилегија које су доступне на летовима.

Путовања 14.10.2016 | 13:55
Екстравагантне услуге у авионима
Када је авион Емирејтс А380 дизајниран, искривљен део унутрашњости је изгледао као неупотребљив док се нису досетили да ће простор бити претворен у туш-кабину.

Сваки путник можа да резервише 30 минута у спа-кабини, са средствима за хигијену марке Булгари и плишаним бадемантилима.

У авиону сингапурске авио-компаније налази се кабина са брачним креветом. Врата са дрвеном глазуром, а седишта обавијена кожом. У соби се налазе и два велика екрана, као и полице за ствари. Кревет може бити посут латицама, по жељи путника, а обавезно се служи шампањац, постељина, прекривач и пиџама бренда Живанши.

Немачка авио-компанија Луфтханза својим путницима служи најквалитетнија вина, и то она која се тешко проналазе. У сарадњи са Маркусом дел Монегом, јединим немачким светским шампионом у производњи вина, компаније нуди врхунска вина за оне са најосетљивијим непцима. Карта вина се мења сваког месеца.

Етихад ервејз је национална авио-компанија Уједињених Арапских Емирата. На једном лету постоји боравиште, које се састоји од дневне собе, спаваће собе и приватног купатила.

Боравиште је прилагођено за две особе, са двоседом и столом за ручавање, на којем је постављено Вера Ванг стакло, али и Бернардо кинеско посуђе за луксузније искуство.

Уз собу иде и батлер који вам је на услузи, и који ће вам ујутру донети доручак у кревет.

Док остале компаније служе у првој класи шампањац и кавијар, Ер Франс сарађује са познатим куваром Данијелом Булудом и путницима служи несвакидашње оброке. Међутим, његова јела су доступна само у авионима који полећу из америчких великих градова. У авионима који полазе из других места служе се јела других такође славних кувара.

Авио-компанија Ер Малта омогућава и путницима који нису у првој класи да добију луксузни третман. Они могу да добију масажу руку, стопала и врата, док истовремено уживају у лаганој музици.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Шпирић

14.10.2016 12:27

Пар пута сам имао прилику летјети с њима..и имам само ријечи хвале

ОДГОВОРИТЕ