"Изађи и тренирај" у служби здравља

Изађи и тренирај је јединствен догађај кој на једном мјесту окупља велики број људи који воле и живе за спорт, који су давно спознали благодети вјежбања и здравог начина живота као сигуран рецепт за здрав и дуговјечан живот.

Здравље 28.09.2016 | 14:00
"Изађи и тренирај" у служби здравља
Послије Бијељине и Брчког екипаИзађи и тренирај посјетила је и Сарајево. Догађај који је од самог почетка због своје специфичности и самог циља, интересантан ни овога пута није остао незапажен. Више од стотину људи, осам фитнес инструктора и велики број посматрача, нашли су се и овог поподнева испред ББИ центра у срцу Сарајева.

 И овога пута компаније НИКЕ и Спорт Лифе биле су уз вјежбаче, обезбиједивши им 150 мајица дри фит технологије као и Нике струњача за тренирање, пружајући подршку спорту и здравом животу.


 - Ово је већ трећи пут да се у БиХ одржава манифестација Изађи и тренирај и што је јако битно има све више заинтересованих. Очекујемо и данас велики број учесника. Идеја јесте да се подржи здрав начин живота, да натјерамо људе да изађу из куће и тренирају и зато су бренд НИКЕ и Спорт Лифе данас уз наше вјежбаче, истиче Жељка Јаковљевић испред компаније Спорт Лифе.

 Лејла Шебић, инструкторица аеробика, фитнес тренерица и професорица на Факултету спорта и физичког васпитања у Сарајеву, побједница такмичења Мисс бикини у Лос Ангелесу 2014. била је водитељица овог догађаја заједно са још 7 фитнес инструктора.


 - За мене је ово предиван догађај и пуно ми је срце што се по први пут дешава у Сарајеву. Већ неколико година имам жељу да се нешто овако организује у Сарајеву. Ово је по узору на свјетске трендове, изаћи напоље уз познате инструкторе, вјежбати на отвореном и на оваколијепом дану, заиста ће мотивирати грађане да вјежбају и да се посвете свом здрављу, изјавила је Лејла Шебић.

 Компаније Спорт Лифе обезбиједила је и поклон ваучере са попустима за вјежбаче, као и награду патике НИКЕ фрее траинер 6 за најсрећнијег чији број је извучен. И овога пута одлична атмосфера и расположени вјежбачи успјели су да у Сарајево донесу нову енергију. Поред Сарајлија, догађају су присуствовали и вјежбачи из Тузле и Бијељине.

 Ово је само један од градова у којима се реализује овај пројект, а компаније Нике и Спорт Лифе и даље планирају активно учествовати у мотивацији људи да вјежбају, те се очекује и даљи рад на сличним пројектима


БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар