Масован отказ резервација летова за Париз

Резервације летова за Париз смањене су за више од четвртине у недељи након терористичких напада у престоници Француске, саопштила је данас шпанска компанија ФорwардКеyс која нуди услуге за компаније у туристичком сектору, као и за путнике.

Путовања 25.11.2015 | 15:00
Масован отказ резервација летова за Париз

ФорwардКеyс наводи да су резервације летова за Париз пале 27 одсто у односу на исти период лане, после терористичких напада 13. новембра у којима је животе изгубило 129 људи, будући да је прва реакција на стравичне нападе било управо отказивање летова планираних за блиску будућност, преноси агенција Франс прес.

Добар део резервација летова уочи предстојеће међународне конференције о климатским променама у Паризу такодје је отказан, а број нових резервација не расте уобичајеним темпом, наводи компанија.

Резервације летова за божићне и новогодишње празнике у Паризу смањене су 13 одсто у односу на исти период лане, а највише је смањен број резервација из САД, Шпаније, Јапана и Немачке.

Француска влада и званичници из туристичког сектора још увек нису изнели детаље утицаја терористичких напада на путовања у Париз.

Б 92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

глупан

25.11.2015 14:09

Требало би послати на службени пут у Париз ове наше ..... свакако троше немилице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туруста

25.11.2015 15:19

Преусјерено све за Требиње. Казу у Требињу гузва од туриста. Данас било 74 лета.

ОДГОВОРИТЕ