Које боје косе су у тренду ове године?

Иако је омбре као начин бојења косе на крају своје популарности, није могуће да тако често коришћен стил само дође и прође, а да не остави неког трага и на наредне модне трендове у фарбању косе.

Мода и љепота 05.03.2015 | 09:00
Које боје косе су у тренду ове године?

Тако данас фризуре у тренду имају тамније израстке чак и када не говоримо о праменовима већ и о бојењу косе па и када је једнобојно фарбање косе тема. Утицај 60-их је такође видјлив у фарбању косе-велики број плавих коса са израженом тенденцијом природних боја и слободних техника које покушавају да дају што лежернији и пририднији изглед.

Боје које се поред плавих тонова у фарбању косе истичу су беж боје песка и кишних мантила (некада давно тако популарних), дубоки браон тонови са израженим сјајем као и нежно бакарни и бакарно плави тонови. Модерна фарбање косе се раде махом са више нијанси боја што обогаћује изглед косе и наглашава начин на који је коса обликована и стилозована.

Праменови на коси која је у тренду не могу стриктно да се одвоје од фарбања косе, па је данас тешко прецизно рећи која техника се може назвати праменовима, а која фабање косе. Ово пре свега зато што се праменови раде махом слободним стилом, без коришћења капа и фолија, а све у циљу добијања што мекшег и природнијег резултата. Плави праменови на светлим подлогама косе који су најсличнијиј дечијим праменовима су тренд који се издваја као најинтересантинији, као и црвени и бакарни праменови који дискретно појачавају дубоком бојом офарбане косе.

Сјајна коса пре свега, праменови који имају изражене тонове и који такође имају јак сјај као и негована коса као подлога за боју су главне карактеристике боје за косу која је у тренду.

Извор: Супер жена

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лајковачка

05.03.2015 08:36

Овај текст убио се за нашег предсједника нека изабере боју у тренду...стварно је офирно кад заборави офарбати косу па изгледа онако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

05.03.2015 13:23

ТАКО ЈЕ!!!!!!!!!!