Не можете да заспите? Ове апликације ће вам помоћи у томе!

Осим што "паметне" телефоне користимо за комуникацију, већина нас им проналази нове начине употребе. Поред очигледног аларма, свој уређај можете искористити на други начин, за решавање проблема инсомније. Ово су неке од апликација које помажу у томе.

Информационе технологије 21.10.2014 | 09:24
Не можете да заспите? Ове апликације ће вам помоћи у томе!

Слееп Пиллоw Соундс
Умиријући звуци често могу да помогну приликом инсомније, а ова апликација управо нуди то. Намењена је корисницима Аппле уређаја, док они који имају Андроид уређаје могу да нађу пандан у овој апликацији.

Слееп Цyцле
Познато је да постоји више фаза спавања и да уколико вас аларм буди из дубоког сна, много теже ћете устати. Да би користили ову апликацију потребно је да телефон поставите испод душека и она ће мерити ваше фазе сна уз помоћ акцелерометра и пробудити вас током спороталасног дела спавања.

Андреw Јохнсон Слееп
Један од најпознатијих хипнотераписта ће вас својим методама и говором умирити и навести на сан. Путем апликације, он наводи корисника да се опусти.

СлеепyТиме
Уколико желите да израчунате колико вам је сна потребно да би се одморили и када да устанете да би били одморни ово је апликација за вас. Једноставна, практична и нуди доста опција и информација.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар