Уклопите накит са изрезом на мајици

Накит је битан део сваке одевне комбинације, али вероватно вам се десило да приметите како се нека огрлица не слаже са неком мајицом или хаљином.

Мода и љепота 12.09.2014 | 17:54
Уклопите накит са изрезом на мајици

Иако је боја савршена, нешто једноставно не штима. Одговор је понудила Џалиса са Јутјуб канала "Јалиса'с Фасхион Филес", која каже да огрлице треба да бирамо према изрезу на мајици.

Ево шта савјетује:

Уз ролку се најбоље слажу дугачке огрлице. Џалиса саветује ситне даме да избегавају ролке са јаким принтом или дезеном, да не бисте изгледали детињасто. Уместо тога се одлучите за неутралне боје, па их украсите занимљивим дугачким огрлицама.

Наборана крагна наводи да се поглед спушта заједно са наборима, па је идеална огрлица у овом случају краћи ланац, са привеском. Она ће повући поглед на горе, а врат и деколте неће деловати пренатрпано. Она овакве крагне предлаже дамама које немају велике груди.

Закопчана кошуља иде са упечатљивом огрлицом, која се носи испод крагне. Ако одлучите да откопчарте неколико горњих дугмића, одлучите се за огрлицу троугластог облика.

В изрез се слаже са огрлицама које су такође у облику слова В. Битно је да огрлица не буде превише дугачка, да не би прелазила на саму мајицу, већ треба да лежу неколико сантиметара изнад руба. Овако врат изгледа дуже, па је ово идеална комбинација за даме са краћим горњим делом тела.

Округао изрез ће се добро слагати са истим оним огрлицама које иду и уз кошуљу на закопчавање. Потражите нешто ширу огрлицу, која ће "отворити" линију врата, јер овакав изрез може визуелно да скрати врат.

Чамац изрез лепо иде у нешто дуже огрлице. Дужина самог накита зависи од тога шта вам се свиђа, па се и у овом случају можете одлучити за огрлицу која иде уз ролку.

Велики округли изрез лепо иде уз огрлицу која има исти облик као и изрез. Огрлица такође не треба да прелази на мајицу, а ова комбинација јако лепо наглашава линију врата. Ако имате грађу обрнутог троугла, ово
је одлучна комбинација за вас, јер рамена делују уже.

Угаони изрез или мајица без бретела најбоље ће ићи уз огрлицу истог облика. Дакле, већи привести у облику кватрата или правоугаоника идеалан су избор у овом случају. Битно је да чанац не буде превише дугачак, те да се привезак налази на кожи а не на мајици. Овакве моделе би требало да избегавају дебвојке које имају шира рамена.






Коментари / 0

Оставите коментар