Сека насмијала фанове објавила како једе пасуљ!

Певачица Сека Алексић веома је активна на друштвеним мрежама на којима комуницира са својим пратиоцима и фановима, одговара им на питања, коментаре.

Забава 02.07.2024 | 17:05
Сека насмијала фанове објавила како једе пасуљ!

- Јутрос уђем на Инстаграм и нека девојка ми послала видео снимак док ја једем пасуљ, снимала сам се пре можда годину дана, и каже: "Која си ти краљица, ти једеш пасуљ", а шта мислиш ти да ја једем, сестро? Па не једем кавијар сигурно. Прво, не волим га, пробала сам једном у животу, одвратан је, смрди, неукусан, катастрофа. Друга ствар, ја једем и пасуљ, грашак, боранију, гулаш, пуњене паприке, сарме, сендвиче и све нормално што се једе цео живот. Ја не видим поенту да неко мисли, да неко ко је јавна личност не једе пасуљ. Па једем га сигурно једном недељно, а када сам била мала, јела сам га скоро сваки дан. Пасуљ је најјача клопа на свету - поручила је Сека.

Алексићева је, наиме, пре две године, објавила видео како једе пасуљ и да јој је то омиљена храна.

 

@сека_алексиц Шта фали пасуљу?! 😋😋😋@Станислав Закић ♬ оригинал соунд - Сека Алексић

- Кад почну они да ми се фолирају, ресторани, суши... Зај**и ме ти ресторана и сушија и свега осталог. Пасуљ! Цео живот сам јела пасуљ и нема ништа лепше од хлеба и пасуља. Знаш шта још волим? Млади лук уз то, па љута паприка, ајвар... - рекла је Сека Алексић, а познато је и да је певачица велики гурман.

(курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Калиновик

02.07.2024 19:09

Тако је Секо сестро, нема вјетрова од сушија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЈАСПОРА МУНЦХЕН

02.07.2024 19:29

КО ЈЕ ТА ..ПА ЗАР И ОНА НЕКА ФАЦА ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

02.07.2024 20:17

Ма браво,Сека никад није била уображена особа,пуца од здравља и природна особа,има све нај боље,груди,бутине,гуза,глава ма просто пали,теби и породици добро здравле,остани тако једноставна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

02.07.2024 21:57

Сека била и остала жена из народа.Живела ти стотину година са својом породицом.Браво краљице!