Комшић и О'Брајан разговарали у Вашингтону о БиХ

Члан Предсједништва БиХ Жељко Комшић састао се са помоћником државног секретара Сједињених Америчких Држава (САД ) за европска и евроазијска питања Џејмсом О’Брајаном у Вашингтону.

Босна и Херцеговина 27.06.2024 | 10:00
Комшић и О'Брајан разговарали у Вашингтону о БиХ

На састанку у Стате Департменту, који је трајао више од сат времена, разговарано је о низу важних тема у контексту изазова са којима се Босна и Херцеговина, али и све земље Западног Балкана, тренутно суочавају.

Посебна пажња посвећена је тренутној политичкој ситуацији у Босни и Херцеговини и њеном напретку на путу ка евроатлантским интеграцијама.

Наглашена је важност интезивираног наставка реформи које ће омогућити убрзање интеграцијских процеса и побољшање квалитета живота свих грађана Босне и Херцеговине.

 

Помоћник државног секретара Џејмс О’Брајан поновио је подршку САД-а Босни и Херцеговини у тим реформским процесима, као и наставак конструктивних и пријатељских односа између наше двије земље, саопштено је из Кабинета Жељка Комшића.

(Н1) Фото: X

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Додо

27.06.2024 10:45

Гдје сам сада ја? Мене моји Амери заборавили.😪

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

27.06.2024 10:58

Разговарали о БХ којој БХ па такви као њих двоица плус Човић Изетбеговић Додик и још неколико слични њима давни дана су растурили ту БХ и никад је више неће бити сем на папиру а папир трпи све да је народ имао грам мозга па ову багру растјерао прије 20година данас би постојала стварна Босна и у њој би се нормално живјело овако нити босне има нити ће је бити то је стварност коју болесни мозгови немогу да схвате кад се хљеб једном преломи нико га више не састави а наша некад лијепа Босна је толико искидана и нагрђена да је ни за милион година нико неможе покрпити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ј@@@@

27.06.2024 11:00

Овај пружа руку америци а Миле пиша по њој,а сви сједе у као неком врзином колу од предсједништва ове колонијалне земље мажу очи народу,само их новац изгледа одржава ту гдје јесу ништа више,договорит се никад ни око чега неће него само о расподјели пара јер да тог нема давно би власт у предсједништву напустили све три архидудука која сједе тамо и од којих народ у БиХ нема никакве користи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранци

27.06.2024 14:17

Имате о чему разговарати. Туга и јад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лутка

27.06.2024 15:06

Једино пије воде оно сто казе О'Брајен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

27.06.2024 17:27

Гдје су причали! Негдје на аутобуској станици! Хахахаха!

ОДГОВОРИТЕ